Gaziemir Kurutma Makinesi Servisi

Gaziemir Kurutma Makinesi Servisi

444 28 46 

Gaziemir Kurutma Makinesi Servisi

Gaziemir Kurutma Makinesi Servisi Çamaşır makinesi ana kart arızası makine içerisindeki elektrik kablolarının aşınması veya yerinden çıkmasına bağlı olabilir.

Kullanmakta olduğunuz çamaşır makinesi zamanla arıza yapabilir o arızalar arasında en maliyetli olarak görünen çamaşır makinesi elektronik kart arızası gelmektedir. Çamaşır makinesinin motoru tam devrinde dönmediği için temiz yıkamaz.

Çamaşır makinenizin arkasında yer alan su giriş hortumundan su akıyorsa hortum gevşemiş olabilir. Gaziemir Kurutma Makinesi Servisi Firmamız alanında uzman ve profesyonel ekibi ile gerekli tamirini yerinde yapmakta ve onarımı gerçekleştirmektedir.

Teknik servis hizmetlerimiz 1 yıl ücretsiz işçilik ve yedek parça garantili olup, ilinde ki tüm semtlere hizmet vermekteyiz.

Teknisyen arkadaşlarımızın uzmanlık alanı olan beyaz eşyaların başında çamaşır makinaları gelmektedir. Çamaşır makinesi su boşaltmıyorsa bölgesinde bulunan firmamıza ulaşınız.

Firmamız, sadece tek bir amaca hizmet ediyor; müşterilerine yüksek kaliteli ve sorunsuz bir servis hizmeti sunabilmek.

Çamaşır makinesinin deterjan kutusu delik olduğu için su akıtır. Çamaşır makinesinin kazanı delik olduğu için su akıtır.

Gaziemir Kurutma Makinesi Servisi Çamaşır makinesi tamircisi firmamızın temel prensibi kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla beyaz eşya tamir, bakım ve onarım hizmetleri vermektedir. Hangi marka ve modelde çamaşır makinesine sahip olduğunuzun önemi yoktur.

Çamaşır makinesi yıkama suyunu ısıtmıyorsa ısıtıcı ( rezistans ) arızalı olabilir. Servis talebi bırakmak için müşteri temsilcimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Çamaşır makinesi alttan su kaçırıyorsa bölgesinde bulunan firmamıza ulaşınız. Çamaşır makinesi su almıyor sorunu en sık görülen durumlardan bir tanesidir.

Yılların vermiş olduğu birikim ve tecrübeyle sizlere çamaşır makinası tamir, bakım, onarım, montaj hizmeti sunmaktayız. Gaziemir Kurutma Makinesi Servisi Çamaşır makinesi servisi bünyemizde birçok farklı hata ve sorunla karşılaşmaktayız.

Orijinal yedek parça kullanımı ile makinenin eski haline dönecek performansını yakalaması için alanında uzman ustalarımız sizlere hizmet sunmaktadır. Çamaşır makinesinin çalışırken aşırı titremesi, çamaşırları ıslak çıkarması ve gürültülü çalışması normal bir durum değildir.

Çamaşır makinesinin kazan hortumları delik olduğu için su akıtır. Amortisörlerin arızalanma halinde değiştirilmeleri gerekiyor. çamaşır makinesi servisi sunduğu hizmet kapsamında, makinenin onarılması ve eski performansına dönmesi için gerekli işlemler yapılacak, en kısa sürede size teslim edilecektir.

Arızalanan amortisörler kazanın dengesini sağlayamadığı için makinenin duvarlarına çarpması sonucu ses çıkarmaya başlar. çamaşır makinesinin gösterge panelinde görüntülenen E18 kodu, makinenin atık suyu tahliye edemediğini gösterir. Servis yılların tecrübesi ile çalışmanın yanı sıra orijinal yedek parça ile onarımları gerçekleştirir.

Gaziemir Kurutma Makinesi Servisi Firmamız geneli güler yüzlü ve disiplinli çalışanlarıyla 7/24 sizlerin hizmetindedir.
Çamaşır makinesinin kapak lastiği yırtık olduğu için su akıtır.

Isıtıcı devresi açık devre ise yenisi ile değiştirilir. Program aygıtı, hız kontrol ünitesi ve motor arasındaki kablolar kontrol edilir Çamaşır makinesi sadece bir yönde dönüyorsa program aygıtı arızalanmış olabilir. Gaziemir Kurutma Makinesi Servisi çamaşır makinesinde E29 arıza kodu görülüyorsa ve sorun çamaşır makinesinin kapağından kaynaklanmıyorsa, su kesintisi yaşıyor olabilirsiniz.

çamaşır makinenizden yıkama ve sıkma esnasında gürültü tarzı sesler duyuyorsanız, çamaşırlarınızı düzgün yıkamıyor kirli kalmasına neden oluyorsa, sıkma sırasında makine yerinden oynuyorsa çamaşır makinenizin artık tamir, bakım ve onarıma ihtiyacı var demektir.

Servisimiz çamaşır makinası onarımı, tamiri ve bakımı yapar. Gaziemir Beyaz Eşya Tamiri - Tamircisi Arızalanan amortisörler kazanın dengesini sağlayamadığı için makinenin duvarlarına çarpması sonucu ses çıkarmaya başlar.

Gaziemir Kurutma Makinesi Servisi Çamaşır makinesi firmamız sürekli güncellenen fiyatları ile siz değerli müşterilerine yardımcı olmakta ve bütçenizi yormamaktadır. çamaşır makinenizde problem varsa sorunlar çeşitli şekillerde kendisini gösterecektir. çamaşır makinesi devamlı yıkama yapıyor, bir sonraki programa geçmiyorsa program aygıtı arızalı olabilir.

Tüm marka ve model çamaşır makinelerinin montaj, bakım, onarım ve tamir hizmetleri tecrübeli personellerimizce yapılmaktadır. Evlerde işyerlerinde otellerde ve daha birçok alanda çamaşır makinesi kullanımına ihtiyaç vardır.

Termostat arızalı ise yenisi ile değiştirilir. Potansiyel çamaşır makinesi tamiri ve onarımı servisinizin itibarını göz önünde bulundurmanın yanı sıra, paranızın karşılığını aldığınızdan da emin olmalısınız.

çamaşır makinesi beyin arızası durumunda cihazınızın ekranında hiçbir ışık yanmaz.Gaziemir Kurutma Makinesi Servisi  Biz tüm müşterilerimizin en iyi hizmeti hak ettiğini düşünüyoruz ve çalışmalarımızla bunu gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Çamaşır makinesinin sesli çalışmaması için arızalı olan parçanın tespit edilip değiştirilmesi gerekmektedir.

Servis yılların tecrübesi ile çalışmanın yanı sıra orijinal yedek parça ile onarımları gerçekleştirir. Garantili olarak sağlanan parçalar belirli süreler içinde kullanım hatası dışında problem çıkardığında ücretsiz olarak yenilenebilir. Çamaşır makinelerinde sıkça görülen e01 hata kodu temel olarak kapak kaynaklı hatalardan dolayı görülmektedir.